67 MİLYON TL ULTRA LÜKS ARABA: BUGATTI LA VOITURE NOIRE

Bugatti'nin yeni canavarı La Voiture Noire, 67 milyon TL'lik inanılmaz fiyatı ile kendine 'uzaktan' hayran bırakıyor.

Asfaltın liderlerini sergiye çıkaran Cenevre Otomobil Fuarı açıldı. Fuar boyunca dünyanın en büyük otomobil firmaları, yeni modellerini sürücülerin beğenisine sunarken, İtalyan süper spor otomobil üreticisi Bugatti, özel üretim Bugatti La Voiture Noire ile tüm ziyaretçilerin sergi alanına çekti.

1936-38 yılları arasında üretilen Type 57 SC Atlantic modelini referans gösteren Bugatti La Voiture Noire, siyah rengi sevenler için eşsiz ve bir o kadar da muhteşem bir modelleme sunuyor. Chiron modeli üzerine inşa edilmiş olan La Voiture Noire’nin kaputunda 1479 beygir güç üreten Chiron W16 motoru bulunuyor.

Bugatti, bu özel otomobili ‘limuzin konforu ile spor otomobil gücünü birleştiren bir coupe’ olarak tanımlıyor. Akıl almaz bir fiyata sahip olunan aracı sadece bir kişi elde edebilecek. Bugatti, aracı kimin aldığını söylemedi ancak tahminler Ferdinand Porsche'nin torunu ve Volkswagen Grubu eski başkanı Dr. Ferdinand Piëch’in aldığı tahmin ediliyor.

Bugatti, yaptığı açıklama ile aracı tasarlarken ‘tek parça’ gibi görünmesine büyük önem verdiğini söyledi. Bu nedenle araç, mümkün olduğunca oval ancak şık çizgilere sahip. Bugatti La Voiture Noire’nin üzerinde beğenmeyeceğiniz neredeyse hiçbir detay yok. KDV hariç… Bugatti, bu özel araç için vergiler hariç 12.503.150 dolar yani 67.165.671 TL fiyat etiketi koydu.

3 Yorumlar

  1. 7 ceddim birleşse yinede bu arabayı alamayız 😂 maşallah o ne fiyat öyle araba muazzam ama

    YanıtlaSil
  2. Kaç sıfır var orada ya biri yardımcı olsun saymama. Ben sondan başlıyorum saymaya sizde baştan başlayın ortada buluşalım.

    YanıtlaSil
  3. Sipariş verdim haftaya elime ulaşır birlikte incelme videosu çekeriz isterseniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum

Daha yeni Daha eski