Resident Evil 7: Fener Nasıl Bulunur ve Mutasyona Uğramış Marguerite Nasıl Yenilir

 Ethan Winters, zamanının çoğunu Resident Evil 7'de Baker ailesinin, özellikle de Jack ve Marguerite Baker'ın ilerlemelerine karşı savaşarak geçiriyor. 

Ev halkının her iki reisi de korkunç olduğu kadar acımasızdır ve Ethan'ı parçalara ayırmak için hiçbir şeyden vazgeçmezler. Bu Resident Evil olmakla birlikte, Ethan sonunda savaşmanın yollarını geliştirir. Oyuncular bunu bilmeden önce, Fırıncılar ile kafa kafaya savaşırlar, hatta bu süreçte küçük zaferler kazanırlar. Ama asla sürmezler.

Eski Ev'de Marguerite'i ilk kez yendikten sonra oyuncular sonunda Karga kapısının kilidini açıp onu Sunak'a girebilecekler. Ne yazık ki, Karga Anahtarı bulmacanın sadece bir parçası. Yine de bir başka barikat, kendisini yalnızca Lantern Marguerite ile tartılabilecek bir ölçek biçiminde ortaya koyuyor. Ethan eriyen çukura geri döndüğünde, Marguerite çoktan hayata döndü ve Fenerini tutarken dört ayak üzerinde koşarak uzaklaştı.

Marguerite ile ilk patron dövüşü oyundaki en kolay savaş için sağlam bir rakipken, Mutated Marguerite, Resident Evil 7’nin göze çarpan düşmanlarından biridir. Mutated Marguerite, bir yıpratma savaşı olduğu kadar bir bulmaca savaşı olsa da, Fener'i istiyorlarsa oyuncuları saldırıya zorlar.

Sera Mavisi

Marguerite, Ethan'ın gözü önünde Fener ile kaçtıktan sonra, oyuncular çukura inip onun peşinden koşacaklardır. Yol sonunda Ethan'ı Greenhouse ile yüz yüze getirecek şekilde dışarı çıkacak. Greenhouse'un içinde hiç düşman olmasa da (Old Yard da yok), Mutated Marguerite içeride ve Greenhouse tüm boss arenası olarak hizmet veriyor.

Zemin seviyesindeki ön kapı kilitlidir, bu nedenle merdivenlerden yukarı çıkıp ikinci kata çıkın. Seranın birinci katına inmek için yerdeki delikten aşağı atlayın. Seraya alışmadan önce merdivenleri çıkmamaya çok dikkat edin. Mutasyona uğramış Marguerite, tüm evi kendi avantajına kullanacak, bu yüzden her şeyin nerede olduğunu bilmek öder. Daha da önemlisi, yağmalayacak eşyalar ve yakılacak Örümcekler var.

Envanter Hazırlama

Bahsedildiği gibi, Mutasyona Uğramış Marguerite itici değildir ve Sera'ya hazırlıksız girmek felaket için bir reçetedir. Sera içinde Ethan'a dövüş şansı vermek için fazlasıyla Pompalı Tüfek ve Tabanca cephanesi olsa da, Eşya Kutusundaki her silahı getirmek isteyeceksiniz (daha sonra oyuncu için en iyi şekilde saklanan El Bombası Fırlatıcı hariç).

Kırık Av Tüfeğini de önceden onarmaya yardımcı olur, ancak Kırık Tabanca, Geliştirilmiş Tabanca Cephanesi (Strong Chem Fluid ile Barut birleştirilerek yapılır) ile eşleştirildiğinde işe yarar. Hızlı iyileşme ve Brülör için elinizde en az 3 İlk Yardım Med bulunduğundan emin olun. Ateş aslında Mutasyona Uğramış Marguerite'ye fazladan hasar vererek alev silahına dövüşte epeyce kullanım sağlar. Bıçağı çok fazla kullanmaya güvenmeyin ve gerçekten çaresiz olmadığınız sürece El Bombası Fırlatıcısını kullanmaktan kaçının (bu durumda, daha sonra daha fazla cephaneniz olmasını dilersiniz).

Mutasyona Uğramış Marguerit

Birinci kattaki tüm Örümcekleri yaktıktan sonra, tüm kapıları açın ve envanter hazırlayın, hemen Marguerite tarafından pusuya düşürülmek için merdivenlerden yukarı çıkın. Mutasyona Uğramış Marguerite'i yenmenin anahtarı, hareket şeklini öğrenmek, peşinde koşmak ve doğru durumlar için doğru silahları kullanmaktır.

Marguerite, yanından geçtiğini fark ederse Ethan'a saldıracak, ama aslında dövüşün çoğunu kaçmaya ve saklanmaya harcıyor. Marguerite inlemeye başlarsa, bu Ethan'ı saracak bir böcek yuvasını doğurduğu anlamına gelir - bu da Margurite yakınındayken teker teker yürürseniz ölmeyi çok kolaylaştırır. Her zaman onu takip edin ve Marguerite doğum yaparken sözünü kesmeye çalışın.

Yuva yakarken aynı zamanda uçan böcekleri öldürmek için Burner'ı kullanın. Yakıcı ayrıca Marguerite'i hızlı bir şekilde sersemletmek için de kullanılabilir, bu da onun zayıf noktasını (kasık) Pompalı Tüfek veya Geliştirilmiş Tabanca cephanesi ile vurmanıza olanak tanır. Marguerite Seranın her iki katında da hareket edecek, ancak duvarda ona her zaman hızlı bir şekilde ulaşabileceğiniz yeterli merdiven, merdiven ve delik var. Saldırıya devam edin, uygun olduğunda koruyun ve saldırı fırsatını kaçırmayın.

Marguerite öldürüldüğünde Feneri düşürür. Eski Evdeki Altar'a geri dönün, Feneri teraziye yerleştirin ve kapı açılacaktır. D Serisi Kol beklemede ve Resident Evil , sonuca 7 inç daha yakın.

Yorum Gönder

Yorum (0)

Daha yeni Daha eski