Özel Ekip, WRC İçin Özel Olarak Hazırlanan Audi Quattro Ralli Arabasını Tanıttı

 Audi Quattro adı yakında yarış pilotu Mattias Ekström Dünya Ralli Şampiyonası sayesinde geri dönebilirler.

Ekström'ün yeni oluşturulan EKS JC yarış oyunu, yolda giden Audi A1'i temel alan ve WRC2 ve WRC3 destek kategorilerinde yarışmaya uygun bir Rally2 özellikli otomobil geliştirdiğini ortaya çıkardı. Araba, Güney Afrika şirketi Rally Technic'in yardımıyla inşa edildi.

Ekström, " Yeni nesil Audi A1 piyasaya sürüldüğünde, ondan bir şeyler inşa etmek istediğimizi biliyorduk," dedi. "Ve herkes ralli tutkumu bildiğinden, bir ralli arabası yapacağımız kısa sürede anlaşıldı. Araba hazır. Sadece kalan kurulum işi. Bazı test kilometreleri yapmalı ve bilgileri toplamalıyız. Bunun için kesin bir tarih yok, ancak arabayı ilkbahar / yaz aylarında bazı yarışmalarda göreceğimiz oldukça açık. "

Açılması toplanma araba 1.6 litre 263 hp için iyidir ve beş-ileri sıralı şanzıman bağlanmış dört silindirli turbo olup. Beklediğiniz gibi, bu güç bir Quattro sistemi aracılığıyla dört tekerleğe de gönderilir.

Ekström, 2014 ve 2019 yılları arasında FIA Dünya Ralli-Kros Şampiyonası'nda bir Audi S1 ​​ile yarıştı ve sonunda 2016'da şampiyonluğu kazandı ve 2017 ve 2018'de ikinciliği tamamladı. Kısa süre önce Şubat'taki Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox'ta WRC'ye geri döndü ve bir yarışa katıldı. WRC3 kategorisinde Skoda Fabia.

Araba, Audi'nin kendisinin resmi bir çabası olmasa da, orijinal S1 Quattro'yu anımsatan beyaz, sarı ve kırmızı bir dış görünüme sahip.

Yorum Gönder

Yorum (0)

Daha yeni Daha eski